bussen här utanför går ingenstans.

monday. tänkte på riktigt göra något av denna lite hostigt förskylda måndag. Kanske verkligen planera in timmarna så man vet att man gjort någonting innan de alla är borta. Kanske skulle det planerats in redan igår. Så man vet när man fortfarande sitter i pyamas klockan halv tolv... Eller kanske behövs det inte planeras. För jullov är jullov och då kan det väl få vara det. Jullov.
Igår var det söndag och jag och söndagar betyder ofta hallonskumbad. Hallonskum funkar faktiskt lika bra på måndagar. Jättebra till och med, om man fortfarande har pyamas fast klockan är halv tolv! Hallonskum att lyssna på.

sommar var ett tag sen. Puss för måndag. ♥

Kommentarer
Postat av: Rebecca

man har jullov för att man inte ska behöva planera tror jag. fast så planerar man ändå, och då känns det inte som jullov längre. idag har jag nästan haft jullov på riktigt, för jag har spelat wii nästan hela dagen. fast ikväll har jag en inplanerad träning, då känns det inte som jullov längre.



sv: jag tycker att det kan vara mysigt att lyssna på lite fånigt lyckliga låtar ibland, för då känns världen lite ljusare :)

2010-12-27 @ 13:11:32
URL: http://beczz.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Jag ska minsan kika in ditt hallonskum när jag kommer hem och kanske till och med kombinera med ett eget skumbad. Fast jag har ingen doft på min bara utan tårar. Men det är fint det med :)

2010-12-27 @ 15:03:07
URL: http://interruptedfashion.blogg.se/
Postat av: tilda

R. jullov äger med eller utan planering. så står det i lagen. träna e hurtigt och wii är också hurtigt... står det på förpackningen iaf ;) jag ♥ din lista alltså!!



J. hallonskumma på!! :)

2010-12-27 @ 18:27:10
URL: http://thecircusandme.blogg.se/
Postat av: Mette

Mkt mkt snygga naglar.

2011-01-05 @ 11:30:16
URL: http://gsomigpunkt.wordpress.com
Postat av: tilda

tack tack Mette :) systerlitens stolta fingrar..

2011-01-05 @ 11:40:11
URL: http://thecircusandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0