Ibland önskar jag att du inte såg ut som du gör

Och tack för att dagarna går för då kan listan som ju fortfarande finns, klippas kortare. Franskaprov över, redovisning av turism i sal på tredje våning över, sista snutten engelskaprov över och det kan ju vara skönt att få klippa bort. Klippa bort och glömmas för att säkert någon gång komma tillbaka, men sedan glömmas igen. Fira med fika på mysigaste caféet i stan innan svenskan. Svenskan som bara satts sönder.
Sedan mer av en dag som onsdag är och sedan var inte allt som jag trott, men vad gör det egentligen. Sedan kom sedan, och gult lysande arbetardräkter byggde om världen för att förenkla för framtiden. organisera mera. Fast de försvårade för bussen som fick vänta lite. Men kanske är det bättre, att vänta lite för att få det bättre sen. När det blir vår tur. Bilr det vår tur någon gång? Ja. när gula dräkter byggt om världen för oss.

♥♥♥


Kommentarer
Postat av: Rebecca

vår tid är nu och sen men inte då. bara nu och sen, fast mest nu. för ingen vet vad som händer med sen. fast de gula gubbarna gör sen mycket bättre tror och hoppas jag :)



sv: hihi, du har också ett fint hjärta juuu :D

2010-11-17 @ 21:14:34
URL: http://beczz.blogg.se/
Postat av: tilda

so right. å tack tillback :D

2010-11-18 @ 16:50:58
URL: http://thecircusandme.blogg.se/
Postat av: felicia

Ja, visst är det skönt att bock av saker från måste-göra-listan? Självklart kommer vår tid komma! Det är jag övertygad om.



Du har en väldig fin blogg! Eller har jag sagt det förut?

2010-11-19 @ 00:05:06
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/
Postat av: tilda

å, ja! det vet jag också att den gör och tack så himla för jag tror inte du sagt det förut och om du har, så är det bara bättre :)

2010-11-20 @ 12:33:54
URL: http://thecircusandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0