Lika långt till stjärnora som från stjärnorna till mig

Veckan som hette helvetesvecka på att-göra-listan snörptes ihop och helvete var väl att ta i kanske.. Ett mysigt avslut med helg i alla fall och faktiskt mysigare än vad jag kunnat tro. En världsmysig sova på madrass och titta på Bridget jones sleep over. Kanske var du precis vad som behövdes. Kanske snöade det bara för att göra allt lite bättre och även om det inte var därför, så blev allt bättre. allt blev finare. Snö kan kännas som det bästa ibland.

På en lördag som var ganska trött men ändå ganska skönt mystrött. På en lördag som jag visste inte ens skulle bli en liten punkt på en kom-ihåg-lista att aldrig glömma. Nej, en lördag som precis tvärtom bara var just lördag och ingenting mer. Lördag på promenad för lite huvudvärk skulle bort. Kanske hjälpte mammas lussebullar bättre och snart kommer julstämningstid.

För att alla andra skulle på fest skulle bror liten och jag passa varandra. Jaha, tänktes det väl för det var kanske inte det bästa, men okej okej. Men med världens absolut bästa pizzabagares pizza som såklart var gjord av oss, och med bridget jones 2 för att man måste ju veta hur det går, blev det riktigt mysigt faktiskt. Godis som vi åt upp och vi tycker så olika att vi kunde dela bra utan dumlebråk och så. Bara de svarta fiskarna blev kvar. Helt fint och nöjdast visste vi att vi visst hade det bättre än de flesta.


Å de var lördag som såklart blev söndag sedan. Söndag som ju alltid är mindre magisk oavsett vad. Söndag som blev dag för garderobstäd och.. tja en lussebulle till. Lite yogaböj för det var så fruktansvärt längesen och sedan drömdes det lite. En dröm om julafton i Paris som jag sååå gärna skulle vilja ha, fast det känns lite omöjligt kanske.. Puss♥

Kommentarer
Postat av: Rebecca

snö gör världen lite ljusare, och på något vis blir hela livet lite ljusare då. lite skumt liksom. återigen, du skriver så väldigt fint juuu =)



sv: han skulle bara läsa, då hade jag dött och då spelar det ju egentligen ingen roll längre, men han får verkligen inte läsa. det hade blivit så förstorat fast ändå inte då. ;)

2010-11-22 @ 06:57:17
URL: http://beczz.blogg.se/
Postat av: tilda

såklart jag fattar att det e så, men bara så du vet skulle han falla :) Å jaa för snö, och det kommer ju bara mer nu och det är fiiiiiiiiint!! ♥

2010-11-22 @ 09:21:58
URL: http://thecircusandme.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det är så härligt när julen börjar komma. =)

2010-11-23 @ 16:36:53
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: tilda

åååååå Ja!!

2010-11-23 @ 17:03:48
URL: http://thecircusandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0