I don't care if Mondays black Tuesday, Wednesday - heart attack Thursday, never looking back It's Friday, I'm in love

Det där immiga som svävat i luften nu alldeles för länge kom tillbaka. Dimmigt, grått och osynligt fast synligt och mest trist. Våren som lovade skulle kännas närmre. Andedräkter i luften som blivit ett krav att förklaras med ord som kondens och daggpunkt, och sedan hela jordens väder som ska sammanfattas med geografiska ord. Det räcker inte med att veta att vädret är tråkigt eller att vintern är det kallaste då allt fryser så. Det blir väl vad en helg kommer sammanfattas med sedan. Geografi. Något är det väl bra för hoppas jag...
Men helgen inleddes på det bästa av sätt. Skratten har funnits hela dagen nästan, och det gör ju allt bättre. Turistande i ett kallt klassrum med hårda stolar, men det gjorde inte så mycket. Inte om man har franska sen för att bara sitta i liten liten ring och prata om evig kärlek och andra viktiga saker att fundera kring. Som att man kan skaffa hund istället för barn eller att man skaffar trettio stycken... bara så att man kan skratta åt hur fel det blev bara för att det skulle vara på franska.

Latin med gamla böcker som säger att flerspråkighet kan ge psykiska störningar och vi som går samhäll språk!! Att man dessutom kunde lära sig om varför det är bra att fiskar inte pratar var bara ett litet plus.
En Semla med en av vännerna som snart flyr till Italien för många månader. Att prata om fanns det mycket...

Det blev fredag av dagen ändå och det är forfarande precis vad det är. Fredag!!!
fina bilderna..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0