clownerna har gått från jobbet nu

solsystemets modeblogerskor ber om ursäkt för sin dåliga uppdatering.

Jag skriver inte heller lika långa ord här längre. Lite för att jag försöker ta sommar. mellan jobbtimmarna och regnskurarna. men mest för att jag inte vet vad orden ska handla om, något som de inte redan handlat om. jag tror ni förstår.

Jag tror jag saknar 1 2 3 4 5 saker och kan inte göra något åt det. Jag vill möblera om och smaka nya smaker. eller bara dansa i trilliga skor. kanske byta plats på byrån igen.

jag är lite löjlig så jag flyttar. till en annan adress. åttondel. Ifall ni vill läsa så får ni. Kanske fortsätter jag skriva här med. Kanske säger jag till er då. Kanske är cirkusen slut nu. mest troligt.

puss.

lalallalalaah

Äter frukost. cyklar förbi hus med ingen-lappar på brevlådan. har en tallrik med kärleksmumin. målar tanter med trosorna för högt. flätor och ett litet ankare på magen. lyssnar på höstmusik och läser Elle för att jag så gärna vill ha gula skor och en sån där vacker hatt och hennes ögonbryn. Nu ska jag jobba och det är nästan regn ute. det brukar bli bra dagar då. när det nästan regnar ute.elle är min bästa tidning.
puss för det är fredag nu.

To the open arms of the sea

har inte mycket att säga. Har beställt färgtid. köpt ett litet ritblock, mest för ritade tanter och klänningar. önskar mig en sjömansklänning. önskar jag skulle titta på finaste ikväll när han spelar nära, men icke. Håkanhååååkan snart ändå. bara 22 dagar tror jag.  ska jobba nu. men en sång kan ni ju alltid lyssna på. en som är en av de fina idag. Melanie – Unchained Melody halva världen har spelat in den sången men Melanie är så fin när hon sjunger och jag lyssnar så ofta på henne när jag duschar. ett knäpptips bara. puss.

hjärter dam vänder blad för en ny eskapad


Vill ni höra det allra finaste?
112 sånger fanns inne på biblioteket förra veckan. Nu läser jag varje ord i alla sånger från A till slutet.

När jag var 11 snart 12 gick jag på min första Winnerbäck live. 2005. Det var på brottet i Halmstad och jag kunde nästan alla meningar i Dunkla rum, Gråa dagar och Solen i ögonen. Fast jag inte visste vad eskapad var och fast jag sjöng esplanad istället. Han spelade Kom änglar och jag var lagom lång för att ha en mamma som kramade bakom och såg över huvudet. Det var ganska länge sen.

förresten.
eskapa´d
subst. ~en ~er
ORDLED: eskap-ad-en
• (ofta plur.) lättsinnig och roande handling ofta i samband med utflykt av ngt slag och med antydan om otrohet

cherry red

sommaren är på mitten ungefär. Jag jobbar lagom och äter blåbärspaj med fina flickor om kvällen. Igår, vi tränade hårt för att det nog behövdes och idag känns det lite. I låren och precis bakom. Det är mysigt med onsdagar som fungerar bara så. Spring, mys och blåbärspaj.

Idag. Cyklade till mitt jobb. Förbi tiden mellan frukost och lunch. Förbi en brevlåda som det stod Ingen på.

Trefingrar-gamla pojken, i familjen där jag tillbringar mina jobbdagar, är kär i en flicka. Mest för att hon gråter när hon äter sallad. Det tycker jag är fint av honom.

Det är sol och ganska tomt hemma nu. Man kan läsa underbara Sputnik älskling och äta körsbär. Ifall man vill alltså. Andra hoppar tvåhundra sitthopp på studsmattan.

Finflickan ringde hem idag. 21 dagar tills hon är hemma och jag var tvungen att veta precis, fast hon ju skulle ha bara cyklat in i min dag och överraskat egentligen. Nu ska jag räkna ner för jag tror jag skulle behöva henne nu snart. så väldigt snart egentligen.


Ida Maria – Cherry Redtog så lång tid, orkar inte riva upp det

Korten från Kreta kom, vi ser så glada ut.
Jag blir så snygg när jag har fått lite färg.
Vi plockar svamp i skogen med andra par
Och vi går genom daggstänkta berg fallera
Varför faller vi aldrig i? Fallera
Bara lite i taget, våran lägenhet vi har precis lagt om golvet
Det tog så lång tid, jag orkar inte riva upp det.

Solen går ner nu, det är nästan helt mörkt.
Augusti ska bli brittsommar, brittsommar, höst
Jag älskar dig säger du tveksamt,
Varför är det ett frågetecken i din röst?
I min också, men jag skyller på dig
I min också, men jag skyller på dig

Jag har synat oss, genom ett stetoskop
När det kommer så nära, är det bara sådär
Jag har synat oss, genom ett stetoskop
När det kommer så nära, är det bara sådär
Säkert – Stetoskophällande regn

Det regnar och jag bakar fula gula macarons. Mest ångrar jag att jag ens började göra dem. Det regnar och åskar lite, så strömmen går fram och tillbaka. Ifall det gör så hos dig med, då ska du lyssna på det Här. Man blir frysig av hur mysigt. Väder för disney-videoband är det. Men det går ju inte, för strömmen åker bara fram och tillbaka.

som på midsommar regnar det. Då när hon som farit till Frankrike var hemma och flätade länge så jag hann måla med bläck. det regnar nästan alltid på midsommar.


RSS 2.0