music from vanilla sky.

fredag föll över torsdagen som snö föll över våren. igen. Men värre än snö, det finns väl. Vädret är alltid en så oskyldig tillställning. Betyder inte allt för mycket, egentligen. Men ändå är det ganska viktigt tycker man ju när lite tröttare ögon blinkar mot en osynlig sol och lite blötare sockar känns tyngre i skor som inte var gjorda för vinter i våren. Vädret är ändå en förstålig tillställning, bra att skylla på. Vintern som borde vara slut. Våren som bara hoppar hit och tillbaka. Men det kan vara så. Alla ändrar sig ibland. Det är det värsta.
Denna dagen var en kort, bara till ett. Korta dagar känns alltid längre, och ofta bättre. Inte lika trötta. De har tid för äppelkaka och tid för sådant som inte har någon garanterad sekund i den vanliga planeringen. Tid att smula sönder eller göra något av. vilket man vill.
Det är helg nu. Ibland är massor inplanerat på helgmarkerade dagar. Men inte alltid och en oplanerad helg är så väldigt skönt ibland. En sådan helg är denna helgen. Helt tom. På riktigt.


mitt favorithalsband heter sandy, på engelska. Hon är en stackars fågel i bur.
Vit himmel täckt med snö fryser till och med inomhus. Till äppelkaka passar mjölk.
fredagspuss.


Kommentarer
Postat av: Johanna

SAAANDYY!!!!!!Ha det bäst i oplanerade-helgen!

2011-03-18 @ 22:32:24
Postat av: Rebecca

"Allting runt omkring mig gick i ultrarapid,

och jag hade inga veckor, inga dar,

bara en röra av en massa tid""För en tid som bara går och aldrig kommer igen"Mannen i mitt liv har också funderat på detta märkliga med tid. hur den alltid går, fast man inte märker det. och hur väldigt konstigt det kan vara. fast du skriver nästan finare än honom. det är nog den finaste komplimang jag kan ge.

2011-03-19 @ 00:01:22
URL: http://hellotheremydear.blogg.se/
Postat av: tilda

en liten fågel som viskar i ditt öra "hoppas bebisdagen blev fin"!!Mannen i ditt liv är en av alla i mitt liv med, och tid är det konstigaste av allt. nästan. och du. nästan omöjligt fin komplimang, tack till dig!

2011-03-19 @ 22:21:17
URL: http://thecircusandme.blogg.se/
Postat av: Ebba och Emma

Sandy <3

2011-03-25 @ 11:30:03
Postat av: tilda

emma och ebba <3<3<3

2011-03-25 @ 13:19:50
URL: http://thecircusandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0